Om

Content_AboutbilledeLogo
Content_AboutBilledeAstronaut

grafisk designbureau

Raketaben er et lille en-mands grafisk designbureau, med base i Aalborg, der leverer grafiske løsninger til print og web i alle afskygninger. Hos Raketaben er jeres opgave altid centrum for mit univers. Det er egentlig meget simpelt, ligegyldigt om I skal have lavet et logo eller en visuel identitet, et web-banner eller et nyt website, så følger jeg opgaven fra den spæde idé, til at du står med det færdige produkt i hånden eller på skærmen. For mig er et succesfuldt projekt, et projekt der rammer den ønskede målgruppe, eksekverer det ønskede budskab tydeligt og effektivt og ikke mindst et projekt, som både mine kunder og jeg selv kan være stolt af.

Jeg kan skrive en helt masse om hvor dygtige jeg er, men heldigvis er jeg i en branche, hvor det er nemmere at vise hvad jeg kan, end at fortælle om det. For som en klog mand engang sagde, så siger et billede mere end tusinde ord, og ud fra den logik, så står der flere tusinde ord om hvad Raketaben kan kan lige her.

Header_Freelancer

Måske har I brug for en ekstra grafiker i en dag, en uge, en måned? Eller måske har I brug for en fast tilknyttet grafiker? Under alle omstændigheder, så tilbyder jeg min professionelle assistance. Om jeg arbejder eksternt fra eget kontor eller internt i din virksomhed afhænger helt af hvad din virksomhed foretrækker. Jeg har base I Aalborg, men jeg dækker hele Jylland, og hvis I skulle befinde jer uden for fastlandet, så kan det også lade sig gøre.

Header_Freelancer

Jeg er altid interesseret i nye opgaver, eller samarbejdsprojekter, så hvis din virksomhed har brug for et nemt og kompetent samarbejde, hvis du har et projekt, du gerne vil have startet og tror at du har brug for min hjælp eller måske bare gerne vil sige hej, så hold dig endeligt ikke tilbage. Kontakt mig, jeg vil meget gerne høre fra dig!